Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece hapsoldu! Afra Saraçoğlu afili poz verdii! Burcu Biricik’in büyük mutluluğu!

Eda Ece hapsoldu! Afra Saraçoğlu afili poz verdii! Burcu Biricik’in büyük mutluluğu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte olan Eda Ece, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada dikkat çekmeyi sürdürüyor. Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinin setinde ve yeni sezona hazırlanıyor. Burcu Biricik ise eşi Emre Yetkin’e doğum günü mesajıyla dikkat çekti.

Eda Ece, sosyal medyada yaptığı her paylaşım ile göz dolduruyor, takipçileri tarafından hayranlıkla izleniyor… Oyuncu, koronavirüs günlerinin de bir an önce bitmesin istiyor. Eda Ece, “Covid bitsin seyahatler geri gelsin! Hapsolduk” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Eda Ece hapsoldu! Afra Saraçoğlu afili poz verdii! Burcu Biricik'in büyük mutluluğu! 9

Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat vermekte olan Afra Saraçoğlu, güzelliği ile göz dolduruyor. Başarılı oyunculuk performansı ile de aldığı rollerin hakkını veren ünlü oyuncu, instagram hesabından afili güzelliğini paylaştı ve büyük de beğeni topladu.

Eda Ece hapsoldu! Afra Saraçoğlu afili poz verdii! Burcu Biricik'in büyük mutluluğu! 10

Eşi Emre Yetkin ile mutlu bir beraberlik yaşayan Burcu Biricik, yeni sezonda Fatma isimli Netflix dizisiyle hayranlarının karşısında olacak. Oyuncu, eşinin doğum gününü de hoş bir paylaşım ile kutladı.

Sen ❤️ Ben
İyi ki doğmuşsun sevgilim ????

Eda Ece hapsoldu! Afra Saraçoğlu afili poz verdii! Burcu Biricik'in büyük mutluluğu! 11