Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece için Yasak Elma ne ise, Özgü Kaya için de Üç Kız Kardeş o anlamı taşıyor!

Eda Ece için Yasak Elma ne ise, Özgü Kaya için de Üç Kız Kardeş o anlamı taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı roller vardır oyuncuların asla unutulmamasını sağlar, işte o rollerden birisinde Eda Ece ve diğerinde de Özgü Kaya son yıllarda çok fazla konuşuluyor. Eda Ece, çeşitli projelerde deneyim sağlamasının ardından Yasak Elma dizisi ile müthiş bir kariyer elde etti.

2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle setlere adım atan Eda Ece, Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. 2018’e kadar çeşitli dizi ve sinema filmlerinde kendisini geliştiren oyuncu, Yasak Elma’ya başlayınca kariyer basamaklarını da adeta bir çırpıda çıktı. Yıldız Argun karakteri ile dizi dünyasının unutulmazları arasına giren oyuncu, kariyeri açısından bu diziye çok şey borçlu olduğunu da itiraf etmişti.

Eda Ece için Yasak Elma ne ise, Özgü Kaya için de Üç Kız Kardeş o anlamı taşıyor! 8

1990 doğumlu olan Eda Ece’nin geçtiği bu yoldan şimdi de Özgü Kaya ilerliyor. 1996 yılında dünyaya gelen Özgü Kaya açısından da Üç Kız Kardeş dizisinin önemi büyük. Aynı Yasak Elma’nın Eda Ece için anlamı ne ise, Özgü Kaya için de Üç Kız Kardeş artık benzer bir anlam taşıyor.

2017 yılında Adı Efsane dizisiyle dikkat çeken oyuncu, Kimse Bilmez isimli dizide de ilk kez başrolde yer almıştı. Ardından da Üç Kız Kardeş’teki Türkan karakteri geldi ve son dönemde Özgü Kaya ismi fazlasıyla öne çıktı.

Güçlü bir kadın karakterini canlandırdığı için rolden memnun olduğunu ifade eden oyuncu, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi ve yapımcılar da rol teklifleri yapma konusunda bundan sonra çok cömert davranacaktır.

Eda Ece için Yasak Elma ne ise, Özgü Kaya için de Üç Kız Kardeş o anlamı taşıyor! 9

Özgü Kaya için canlandırdığı Türkan karakterinin verdiği bir haz da var. Oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Sıfırdan başlayan güçlü kadın hikayesi beni inanılmaz motive ediyor. Benim izleyiciden aldığım tepkiler Türkan’ın affetmemesi, bunları hak etmediği, affedecekse de bunun kolay olmaması yönünde. Bakalım Somer, izleyicimizin ve Türkan’ın gönlünü yeniden kazanabilecek mi? Ben de canlandırırken her hamleyi, her yeni bölümü heyecanla bekliyorum.”

Rol ile bütünleşen ve bulunduğu noktadan da çok memnun olduğu anlaşılan Özgü Kaya için Üç Kız Kardeş dizisi kariyer zıplaması yaşadığı proje olarak kayıtlara geçti.