Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece sosyal medyada hızını alamadı, Yasak Elma’nın sürprizini yanlışlıkla açık etti!

Eda Ece sosyal medyada hızını alamadı, Yasak Elma’nın sürprizini yanlışlıkla açık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medyayı yoğun kullanan bir isim. Zaman zaman da Yıldız karakterine hayat verdiği Yasak Elma dizisiyle ilgili paylaşımlar yapıyor.

Eda Ece, bu akşam yayınlanacak olan 98. bölümdeki en önemli sürprizi, sosyal medyadan farkına varmadan açık etti. İşte bu durum da dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü öncesinde gündemde yerini aldı…

Eda Ece, dizinin senaryosundan bir bölümü instagram hesabından hikaye olarak paylaştı. Bir süredir de yeni bölüm için fragmanlar paylaşılıyordu. Yasak Elma 98. bölüm fragmanın yansıyan görüntülerde Hasan Ali ile Ender’in evliliği gündeme gelmişti.

Ender, Şahika ile birlikte tuzağa düşürdüğü Hasan Ali’den şirketin hisselerini istedi. Ancak bir engel var. Sadece aynı soy isimde birisine hisseler devredilebilir. Ender de bu durumda evlenmeleri gerekeceğini söyledi.

Yasak Elma 98. bölüm fragmanında da nikah günü geldi ve gelinlikle yüzü kapalı kadın yerine oturdu. Ancak Hasan Ali beyin bakışları şaşkınlığını ifade ediyordu. Peki gelinlikle gelen kişi kimdi? Ender miydi, yoksa başka birisi mi?

İşte bu soru işareti fragman ile verildi ve heyecan da artırıldı. Eda Ece ise bu sorunun yanıtını instagram hikaye bölümünden paylaşarak sürprizi açık etti.

Hasan Ali bey ile evlenecek olan kişi Ender değil, Şahika… Eda Ece’nin paylaşımı işte bu gerçeği ortaya koydu…

Ünlü oyuncunun paylaşımındaki senaryoyu büyütünce diyaloglardan sürpriz ortaya çıkmış oldu.

Eda Ece sosyal medyada hızını alamadı, Yasak Elma'nın sürprizini yanlışlıkla açık etti! 7