Ana sayfa Sinema Efekan Can ilk sinema filmi heyecanı yaşıyor!

Efekan Can ilk sinema filmi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

“Ufak Tefek Cinayetler” ve “Azize” dizilerindeki başarılı performansıyla adını duyuran Efekan Can, ilk sinema filminin heyecanını yaşıyor. Genç oyuncu, yakında Türkiye’nin ilk espor temalı filmi “Tam Kafadan Karavana” ile beyazperdede boy gösterecek.

1993 doğumlu genç oyuncu Efekan Can, ilk sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce “Ufak Tefek Cinayetler” ve “Azize” dizilerindeki performansıyla oyunculuk yeteneğini gözler önüne seren Can, bu kez Türkiye’nin ilk espor temalı filmi “Tam Kafadan Karavana” ile adından söz ettirecek.

Efekan Can ilk sinema filmi heyecanı yaşıyor! 7

HEYECAN ZİRVEDE

Efekan Can, “Tam Kafadan Karavana”nın vizyona gireceği 27 Mart gününü heyecanla beklediğini söylüyor: “Klişe olacak belki ama filmin çekimlerinde gerçekten çok eğlendik. Eğer kamera arkası görüntülerini gösterirlerse, ne kadar haklı olduğumu anlarsınız. Bu enerji zaten filmin geneline de yansıyor. İlk sinema deneyimim olduğu için kendimi beyazperdede görecek olmak da beni çok heyecanlandırıyor.”

KAPTAN DEMİR İŞBAŞINDA

Başarılı oyuncu filmde espor takımının kaptanı rolünde seyirci karşısına çıkacak: “Filmdeki karakterimin adı Demir, namı diğer DemirAdam. Demir, beş kişilik mahalleli arkadaş grubunda aslında en aklı başında olan genç. Zaten espor takımının da kaptanlığını üstleniyor.” Efekan Can, kariyerine iddialı projelerle devam edecek: “Başlıca hedefim, hangi karakter söz konusu olursa olsun seyircilere tereddütsüz olarak ‘Efekan bunu çok iyi oynar’ dedirtmek.”