Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinde dibine kadar gidiyor!

Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinde dibine kadar gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Öğretmen dizisinde başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ile Efekan Can, instagram canlı yayınında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Evlerinde karantina altında bulunan ikilinin eğlenceli sohbetinde Öğretmen dizisi de konuşuldu. Dizideki en sevdiği replik sorulunca “Ben Yaptım” diyen Saraçoğlu, gülümsetti.

Efekan Can ise Tuğrul karakterinde pek bir repliği olmadığı için “Ölmedim” diyerek biraz da durumu garipsediğini gösterdi. “Afra mı Gizem mi?” şeklinde bir soru gelince de “Hiç alakamız yok” diyen Saraçoğlu, Gizem’i izleyicilerin pek de sevmediğini yorumlardan görmüş oldu.

Dizideki zor sahneleri keyifle oynadığını dile getiren Saraçoğlu, “Açıkçası bizim zor sahnelerimiz var ya, baba sahneler. O sahnelerde ben çok keyif alıyorum. Diyorum ki, ben bu şeyi bir daha ne zaman yaşayacağım. Ne zaman herkesin ortasında bağırıp çağıracağım. Ne zaman yüzleştireceğim? Bu sahnenin tadını çıkar Afra, eve giderken yorgunluktan bitmiş ol, ama dibine kadar eğlenerek, keyif alarak çıkartmaya çalışıyorum. Bütün konsantrasyonumu o sahneye veriyorum, dağılmıyorum. Eğlenmek lazım. Diğer türlü çok sıkıcı çünkü” diye konuştu.

Efekan Can, oyunculuk yaparken çok keyif aldığını ve çalışıyor gibi hissetmediğini de söyledi. Saraçoğlu ise kendisi için ön hazırlık sürecinin çok keyifli geçtiğini, de sözlerine ekledi. İkilinin konuşmalarını videodan izleyebilirsiniz.

Efekan Can, ilk olarak 2018 yılında Tam kafadan isimli dizide yer aldı.Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ın gençliğini oynayan oyuncu, Azize dizisinde ise Kuzey Alphan karakterine hayat vermişti.Efekan Can, Öğretmen dizisinde ise Tuğrul ile ekrana döndü.