Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Kara Para Aşk’ın yönetmeninden yeni bir dizi!

Efsane dizi Kara Para Aşk’ın yönetmeninden yeni bir dizi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in yer aldığı Kara Para Aşk dizisi yayınlandığı dönem çok büyük ses getirmişti. Halen yurt dışında yayınlanan ve çok izlenen dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız yeni bir dizi hazırlığına girişti.

Kara Para Aşk, 2014-2015 yılları arasında iki sezon olarak yayınlanmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen dizi çok zengin bir ailenin kızı olan ve babası öldürüldükten sonra mafyayla başı derde giren Elif ile polis memuru Ömer’in hikayesini anlatıyordu.

Kara Para Aşk yayınlandığı dönem büyük ses getirdi. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek o kadar iyi bir ikili oldu ki hala hafızalardan silinmedi. Halen yurt dışında birçok ülkede yayınlanan diziyi geçtiğimiz günlerde izleyen dünyaca ünlü oyuncu Barbra Streisand sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kara Para Aşk’ın hikayesinden çok etkilendiğini söylemişti.

Efsane dizi Kara Para Aşk'ın yönetmeninden yeni bir dizi! 7

Bu etkileyici dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız’dan şimdi yepyeni bir proje geliyor. Bugüne kadar Asi, Kırık Kanatlar, Çarpışma, Aşk 101 gibi başarılı projelere imza atan ve son olarak Alev Alev dizisini yöneten Katıksız bu projesinde de Ay Yapım’la çalışıyor.

Ahmet Katıksız’ın yeni dizisinin adı Oğlum. Yeni dizi Oğlum’un yayınlanacağı kanalın yine Show TV olacağı belirtiliyor. Oyuncularıyla da ilgili henüz bir bilgi yok.

Gelen bilgiye göre dizi için hazırlıklar sürüyor ve yapım şirketi oyuncularla görüşmeler yapıyor. Gelen bilgiye göre Oğlum, iki çocuğun hikayesine odaklanacak. Dizinin konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.