Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri La Casa De Papel dizisinin hangi ünlü oyuncusu rol aldığı Grev filminin galası için Türkiye’de?

La Casa De Papel dizisinin hangi ünlü oyuncusu rol aldığı Grev filminin galası için Türkiye’de?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Itziar Ituño Martínez, rol aldığı ‘Grev’ filminin ön gösterimi için İstanbul’a geldi.

Çekimleri pandemiden önce biten Grev filminin çekimleri Türkiye ve İspanya‘dan gerçekleşti.  Yönetmenliğini Metin Yeğin’in yaptığı senaryosunu yine Metin Yeğin ile birlikte Meriç Üner’in kaleme aldığı Grev filminde Itziar Ituño, ile birlikte Türk oyuncular Pelin Batu ve Tansel Öngel rol alıyor.

Oyuncu, Tansel Öngel sosyal medya hesabı üzerinden İspanyol yıldız ile fotoğrafını paylaşarak fotoğrafa, ‘Filmler çekilir, yenileri konuşulur ve dostluk kalır. İstanbul harika bir aktristi ağırlıyor’ yazdı.

La Casa De Papel dizisinin hangi ünlü oyuncusu rol aldığı Grev filminin galası için Türkiye'de? 6

29 Ekim’de vizyona girecek olan Grev filmi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde kötü çalışma koşullarına karşı birlikte direniş gösteren müslüman ve gayrimüslim kadınların hikayesini konu ediyor.

Farklı karakterler üzerinden kadınların gösterdikleri eşsiz direnişin anlatıldığı filmde, sufrajet nedeniyle başı belaya giren İngiliz Sarah, ülkesinden ayrılarak göz boyama bir evlilik yapıtğı eşcinsel eşi John’un yanına Bursa’ya gider.

La Casa De Papel dizisinin hangi ünlü oyuncusu rol aldığı Grev filminin galası için Türkiye'de? 7

Düyun-u Umumiye’nin başı olan John da bu evlilik sayesinde kendisini gizler. Biri Rum diğeri ise Ermeni olan iki işçi lideri Sofia ve Zabel, işçilerin sözcüsüdür. Müslüman bir kadın olan Fatma ise güzelliği ile ön planda olan yeni işçidir. Saf bir Türkmen köylüsü olan Adam, gönlünü Fatma’ya kaptırır.