Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu!

Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV, 18-24 Ekim haftası sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin listesini açıkladı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre haftanın galibi Star TV’nin Ada Masalı dizisi oldu.

Alp Navruz’un ‘Poyraz’, Ayça Ayşin Turan’ın ‘Haziran’ karakterlerine hayat verdiği Ada Masalı dizisi 132.832 sosyal medya reytingi ile listenin birinci sırasına yerleşti.

 

Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu! 10

Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanan 19. bölümünde ‘Haziran’ ile ‘Poyraz’ arasında romantik anlar yaşandı. Hayallerindeki evlerden bahsettikleri romantik konuşmalarının üzerine ikilinin birbirlerinden ayrı kaldıkları hüzünlü anların görüntülerinin düşmesiyle izleyici de duygusal anlar yaşadı. Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu! 11

Adba TV’nin listesinde ikinci sırada ise başka bir romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam yer aldı. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in baş rolünde bulunduğu dizi de aynı Ada Masalı gibi yaz aylarında başlamış ve yeni sezona taşınmıştı.  Aşk Mantık İntikam Fox TV’de izleyiciyle buluşuyor.

Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu! 12

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı ise listede üçüncü sırada yer alarak, sosyal medya reytinglerinde dram yapım olarak romantik -komedi yapımların gerisinde kaldı.

Yargı, gerek konusu gerekse baş rol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı performanslarıyla her pazar izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en popüler dizisi Ada Masalı dizisi oldu! 13