Ana sayfa Dizi Haberleri Ege Kökenli’nin yeni sezondaki dizisi belli oldu!

Ege Kökenli’nin yeni sezondaki dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1993 Kırklareli doğumlu olan ünlü oyuncu Ege Kökenli, 2003 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Çalıkuşu dizisinde Mari olarak akıllarda kalan oyuncu, Güneşin Kızları dizisindeki Melisa olarak geniş kitleler tarafından çok beğenilmişti.En son geçtiğimiz sezon Benim Tatlı Yalanım dizisinde izlediğimiz Ege Kökenli, yeniden setlere dönüş yapacak.

Bu sefer romantik komedi yerine bir dram projesinde güçlü bir ekip ile buluşacak olan Ege Kökenli, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisiyle aynı seti paylaşacak.

Yakında çekimlerine başlanması beklenen Fox TV’nin Kefaret dizisi ile anlaşan oyuncu, gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nil karakterini canlandıracak. Nil, Mert Fırat’ın oynayacağı başkomiser Sinan karakterinin eski sevgilisi olacak.

Hazırlıkları büyük bir titizlikle devam eden dizi, bilindiği üzere Zülfü Livaneli’nin bir hikayesinden esinlenilerek hazırlandı.

Ege Kökenli'nin yeni sezondaki dizisi belli oldu! 1

Diziye en son Yurdaer Okur’un da katıldığı ortaya çıkmıştı. Kadrosu ile dikkat çeken Kefaret’in önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor.