Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi’ni izlemediyseniz çok şey kaçırdınız!

Ege’nin Hamsisi’ni izlemediyseniz çok şey kaçırdınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1’de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Ege’nin Hamsisi dizisi, yaz ekranını şenlendirmek isteyenlerin tercihi oldu.

Dizi Total ve AB kategorilerinde ilk sıraya yerleşerek şaşırttı. Büyük ilgi gören dizi, sosyal medyanın da galibi oldu.

Somera’nın analizine göre; 16 Temmuz tarihinde sosyal medyanın ilk sırasında Ege’nin Hamsisi dizisi yer alırken, 2. sırada Börü ve 3. sırada tekrar yayınlarıyla ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi takip etti.

Sen Anlat Karadeniz’e rakip olarak görülen ve Karadeniz esintili Ege hikayelerini ekrana taşıyan dizi, usta isimlerin de yer almasıyla dikkat çekti.

Ege'nin Hamsisi'ni izlemediyseniz çok şey kaçırdınız! 8

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

EGENİN HAMSİSİ 1. BÖLÜM, TÜM SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz ekranının
da sevilen dizileri arasına girmeyi başardı.

Bu arada tüm kategorilerde birinci olan dizinin ilk bölümünü, TRT yöneticileri, tüm dizi ekibi, Seferihisar Sığacık  Kaleiçi’nde düzenlenen bir yemekte izledi.

Ege'nin Hamsisi'ni izlemediyseniz çok şey kaçırdınız! 9

EGE’NİN HAMSİSİ DİZİSİNDE HER ŞEYİ BERBAT EDEN SORUN