Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’i bir araya getiren Ege’nin Hamsisi yeniden ekranda!

Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’i bir araya getiren Ege’nin Hamsisi yeniden ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Küçük bir Ege kasabasında yaşayanların sıcacık hikayesini anlatan Ege’nin Hamsisi dizisi Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’i başrollerde bir araya getirmişti. Yayınlandığı dönem çok sevilen dizi bir kez daha ekranlara geliyor.

Egeli ve Karadenizli iki ailenin çekişmesini ve çocuklarının imkansız aşkını anlatan komedi dizisi Ege’nin Hamsisi 2018 yılında TRT 1’de yayınlanmıştı. 23 bölüm olarak ekrana gelen ve yayınlandığı dönem çok sevilen Ege’nin Hamsisi dizisi şimdi yeniden izleyiciyle buluşuyor.

Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’in yanı sıra İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin’in rol aldığı dizi yarından itibaren hafta içi her gün TRT 1 ekranında olacak. Dizinin tekrar bölümleri saat 13:15’te yayınlanacak.

Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’i bir araya getiren Ege’nin Hamsisi yeniden ekranda! 42

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği dizinin senaryosu Bahar Filiz Ekinci’ye aitti. Ege’nin Hamsisi dizisinin konusu şöyleydi:

Ege’nin Hamsisi doksanlı yıllardan kalma, deniz kenarında yeşil-mavi bir ege kasabası ve bu kasabanın amaçları, tutumları ve de tasarrufları ne olursa olsun hatırşinas insanlarının hikâyesidir.

Kasabalıların bir arada büyük bir aile gibi yaşadığı, sevginin ve birliğin her şeyden önce geldiği bu güzel Ege toprağında bir Karadeniz lokantası açılmasıyla işler karışır. Bakir yaşamlarını, kendi küçük savaşlarını, bu güneşin elini en son çektiği topraklarda nice zamandır devam ettirmekte olan kahramanlar, tatlı bir Karadeniz-Ege çekişmesine tutulur.

Geçmişlerinin tatlı-soğuk imbatında neşeli, çok büyük cümleleri olmayan, hiç açılmamış mektuplarla yaşamaya devam eden bu Ege kasabası, büyük bir aşka şahit olacak ve bu çekişmenin tarafları uzlaşmanın yollarını arayacaklardır.