Ana sayfa Dizi Haberleri Bestemsu Özdemir ser verdi ama sır vermedi, yeni dizi iması ise dikkat çekti!

Bestemsu Özdemir ser verdi ama sır vermedi, yeni dizi iması ise dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bestemsu Özdemir, tam bir Murat Dalkılıç hayranı. Sevgilisi Nail Gönenli ile birlikte Harbiye’de Murat Dalkılıç’ı izlemeye giden oyuncu, kameralara yaptığı açıklamada tam bir Murat Dalkılıç hayranı olduğunu belirtiyor. Şarkıcıyı yakından takip ettiğini ifade eden Bestemsu Özdemir, “Bütün şarkılarını seviyorum Murat’ın.O yüzden seve seve, koşa koşa geldik buraya” şeklinde konuştu. Dalkılıç’ın bütün şarkılarını bildiğini ifade eden Özdemir, tam bir Dalkılıç hayranı olduğunu “Bütün şarkılarını biliyorum” diyerek gösterdi.

Keyfinin yerinde olduğunu ve tatilinin de iyi geçtiğini anlatan Bestemsu Özdemir, evde dinlenmekte olduğunu vurguladı.

Bestemsu Özdemir ser verdi ama sır vermedi, yeni dizi iması ise dikkat çekti! 7

2012 yılında Sakarya Fırat dizisindeki Melike karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, Kara Para Aşk dizisindeki Nilüfer rolüyle büyük beğeni toplamış ve büyük de çıkışa imza atmıştı.Analar ve Anneler, Meryem dizilerinin ardından geçtiğimiz sezon ise Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep olarak ekrana gelmişti.

Yeni proje konusunda konuşan oyuncu, “İmza atmadığım için şu anda bir şey söyleyemiyorum. Görüştüğüm yerler var, hayırlısı” açıklamasında bulundu. Özdemir, anlaşılan yeni sezonda bir dizi projesinde yer alma noktasında görüşmeleri sürdürüyor. Gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Muhabirlerin “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusunda ise topu sevgilisine atan Özdemir, “İlişkimiz nasıl gidiyor?” diye pası attı. Gönenli, “Gördüğünüz gibi” diye yanıtladı.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.