Ana sayfa Sosyal Medya Eğri oturup doğru konuşalım, bazen kendime katlanamıyorum! Pınar Deniz’den ilginç itiraf!

Eğri oturup doğru konuşalım, bazen kendime katlanamıyorum! Pınar Deniz’den ilginç itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Yargı isimli dizideki müthiş performansı ile göz dolduran ve başarıları ile anılan bir isim haline geldi. Bugüne kadar farklı projelerde önemli işlere imzasını atan Pınar Deniz, Yargı gibi çok geniş bir izleyici kitlesini etkileyen, güçlü bir hikayenin başrol kadın oyuncusu olarak kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Yargı dizisi ikinci sezon finalini yaptı ve şimdiden tüm izleyiciler üçüncü sezonda neler olacağını merakla bekliyor. Pınar Deniz’in bir başka heyecanı ise Aktris isimli yeni dijital dizisi. 31 Mayıs’ta Disney Plus’ta yayınlanacak olan Aktris dizisinde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte rol aldı. Dizinin Türkiye’nin yanı sıra Disney Plus’ın ulaştığı dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak olması, gelecek olan tepkilerin de merak edilmesine neden oldu.

Pınar Deniz, Yargı dizisi setinde yaz arası verildiği için dinlenmeye çekildi. Oyuncu İbrahim Selim’in youtube’daki programının konuğu olan Pınar Deniz, kendisiyle ilgili dikkat çeken bilgiler ver. Bir dönem kedilerden korktuğunu ve bu nedenle korkusunun üzerine giderek kedi sahiplendiğini anlatan oyuncu, ayrıca yemek yemeyi çok sevdiğinden de bahsetti.

Detoks kampına katıldığını ve 3 günlük kampta 2 gün kalabildiğini anlatan oyuncu, kamp müdürünü bile tatlı ısmarlatmak için ikna ettiğini gülerek anlattı. Pınar Deniz, “Aç iken ben ben değilim” diyerek yemek yemeyi sevdiğini ve açlığa tahammülünün olmadığını ifade etti.

Ünlü oyuncu, programda yaptığı bir başka açıklamasında ise bazen kendisine katlanamadığı itirafında bulundu. Pınar Deniz, “Ben bazen kendime katlanamıyorum. Eğri oturup doğrul konuşalım, bazen kendime katlanamıyorum. Çünkü çok kafamın içinde yaşıyorum. Akışta yaşıyorum ama çok düşüncelere de boğulduğum oluyor” açıklamasını yaptı.

Tutar diye kabul ettiği bir rolünün olmadığının altını çizen oyuncu, Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey’in hayatını oynamayı da çok arzu ettiğinden bahsetti. Ünlü oyuncu bu sözlerinin manşet olarak basında haber olmasından endişe ettiğinden de bahsetti ve aklına ilk bu isim geldiği için bu yanıtı verdiğini de sözlerine ekledi.