Ana sayfa Sosyal Medya Ekip arkadaşlarının sürprizi, Camdaki Kız’ın Rafet’i Tamer Levent’i duygulandırdı!..

Ekip arkadaşlarının sürprizi, Camdaki Kız’ın Rafet’i Tamer Levent’i duygulandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve çok da geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizi, usta oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

OGM Pictures imzalı Camdaki Kız’ın 3 sezondur devam eden başarı grafiğinde etkili hikayesinin olduğu kadar oyunculukların da payı büyük. Zaman zaman dizinin oyuncuları tarafından setten yapılan paylaşımlar ekibin çok iyi anlaştığının ve sette sıcak bir iletişimin olduğunun da göstergesi oluyor.

Camdaki Kız ekibi, dizide ‘Rafet Koroğlu’ karakterine hayat veren usta oyuncu Tamer Levent’in doğum gününü gecikmeli de olsa kutladı. Levent, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tamer Levent (@sanataevet)’in paylaştığı bir gönderi

13 Ekim’de 72 yaşına basan oyuncu paylaşımına, “Bizim ekip böyle işte… Doğum günümde İstanbul’da değildim. Birlikte kutlayamamıştık. Ama,bu gün coşkuyla kutladık. Şu güzelliğe bakın…” notunu düştü.

Camdaki Kız’da oyuncunun kızını ve damadını canlandıran Selma Ergeç ile Tuğrul Tülek, Levent’e sürpriz yaparak pasta kestiler.

Ekip arkadaşlarının sürprizi, Camdaki Kız'ın Rafet'i Tamer Levent'i duygulandırdı!.. 7

Kutlanmadan sosyal medyaya yansıyan bu fotoğraf kareleri Camdaki Kız izleyicisini de mest etti. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın heyecan dolu sahneleriyle perşembe akşamlarına damgasını vuruyor.

Camdaki Kız’ın 20 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 53’üncü bölümünde; Sedat’la bağları kopma noktasına gelen Nalan; Hayri’nin dışarı çıkma teklifini kabul etti ve ikili ormanda çok güzel bir gün geçirdi.

Feride ise Cana’nın bebeği aldırmadığını öğrenince çareyi Cana’yı kaçırtmakta ve gerçeği Rafet’e söylemekte buldu. Emir; Selen’in peşini bırakmayacağının sinyallerini verdi. Sedat; Nalan ile Hayri’yi arabada birbirleriyle şakalaşırken yakaladı. Camdaki Kız, heyecan dolu yeni bölümüyle 27 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de…