Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranda özlediğiniz Binnur Kaya’yı izlemeye az kaldı! Canım Ailem ve Aramızda Kalsın dizilerinin bir benzeri geliyor!

Ekranda özlediğiniz Binnur Kaya’yı izlemeye az kaldı! Canım Ailem ve Aramızda Kalsın dizilerinin bir benzeri geliyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yakında izleyeceğimiz dizilerden birisi de Güzel Günler olacak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlanınca birçok izleyici, ekranda görmeyi özlediği bir tarzın yeniden düşünülmesinin heyecanını yaşadı.

Daha önce Canım Ailem ve Aramızda Kalsın isimli aile hikayesi olan diziler; eğlenceli sahneleriyle gülümseten ve dram anlarıyla hüzünlendiren yapımlar olarak çok sevilmişti. İşte bu iki unutulmaz dizinin senaristi ve yapımcısından benzer bir dizi projesi daha geliyor.

Güzel Günler isimli yeni dizide Binnur Kaya’ya, çok etkili bir oyuncu kadrosu eşlik edecek. Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’i yeni dizide zevkle izleyeceksiniz.

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

Ekranda özlediğiniz Binnur Kaya'yı izlemeye az kaldı! Canım Ailem ve Aramızda Kalsın dizilerinin bir benzeri geliyor! 7

Selma ile Mihran dizinin iki ana karakteri olacak. Bu çift doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir aileyle geliyor.

2 sezon süren Kırmızı Oda isimli dizide çok acıklı ve dram dozu yüksek sahnelerle dolu anlarda Binnur Kaya’yı izleyenler, şimdi de eğlenceli aile dizisinde yeniden usta oyuncu ile karşılaşacak.

Binnur Kaya’nın alışık olduğumuz rollerinden birisi daha geliyor. Daha önce Aramızda Kalsın dizisinde yine izleyicileri çok etkileyen usta oyuncu, şimdi de Güzel Günler ile akıllarda yer edinecek gibi gözüküyor.