Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ve Barış Kıllıç nasıl karakterleri canlandıracak?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ve Barış Kıllıç nasıl karakterleri canlandıracak?

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti ise izleyiciler heyecanla 28 Ekim Cuma gününü bekliyor. İlk bölümün yayınlanması öncesinde ise sosyal medyada diziyle ilgili birçok paylaşım yapılıyor ve hikayeye ilginin de büyük olduğunu söyleyebiliriz. Dizide seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile birlikte, iki farklı kültürdeki ailenin birbirleri ile kaynaşmasını izleyeceksiniz. Aslında ortak değerlere sahip olan ama buna farklı yollardan ulaşan iki aile ile Kızılcık Şerbeti dizisi ekranda farklı bir duygu oluşturacak gibi gözüküyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizide Kıvılcım ile Ömer karakterlerin herkin dikkatini çekecek. Evrim Alasya ile Barış Kılıç bu dizinin partnerlerinden birisi olarak öne çıkacak.

İki başarılı oyuncunun karakterleri de izleyenleri çok etkileyeceğe benziyor. Evrim Alasya, Kıvılcım karakteri ile kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadını canlandıracak. Kıvılcım, biraz da sert birisi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ve Barış Kıllıç nasıl karakterleri canlandıracak? 8

Yeni karakteri hakkında konuşan Evrim Alasya, şunları söyledi: “Kıvılcım katı, sabit fikirli, köşeleri olan önyargılı bir kadın. Hayatın içinde de mesleğinde de kuralları olan ve herkesi, her şeyi kontrol eden mükemmeliyetçi bir kadın. Tabi bu onun kabuğu, dışarıya gösterdiği hali. İçinde her katı insanda olduğu gibi korkak. Kontrolü kaybederse zarar göreceğini düşündüğü için kendini korumaya almış tabii ki de. Travmaları olan bir kadın. Kıvılcım’ı kabuklu haliyle izleyeceğiz. Sonrasında kabuğu kırıldıktan sonra nasıl değiştiğini göreceğiz.”

Barış Kılıç ise hikayede başarılı iş adamı Ömer Ünal olarak izleyicilerle yeniden buluşacak. Evrim Alasya ile Barış Kılıç dizi çiftinin de yakında çok konuşulacağını söylemek gerekiyor.

Aile şirketlerini ağabeyi Abdullah ile birlikte yöneten Ömer, dizide hayatının sınavını Kıvılcım’la karşılaştığında verecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ve Barış Kıllıç nasıl karakterleri canlandıracak? 9

Barış Kılıç merakla beklenen Kızılcık Şerbeti’ni şu sözlerle anlattı: “Dizimizin tanıtımı yayınlanmaya başladığından beri tahminimin çok üstünde insan tarafından konuşulur oldu. Dizimizin konusu herkes tarafından ilgi duyulabilecek bir senaryoya sahip. Hayat amaçları aslında aynı ancak yaşantıları ve yöntemleri farklı iki aileyi izleyecegiz. Sevginin her türlü birleştirici gücünü bir kez daha anlatmak ve anlamak için yola çıkıyoruz.”