Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlara kısa bir ara veren Kerem Bürsin’in annesiyle pozu sosyal medyayı salladı!

Ekranlara kısa bir ara veren Kerem Bürsin’in annesiyle pozu sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, bugüne kadar birçok projede yer almasına rağmen en büyük çıkışını hiç kuşkusuz Sen Çal Kapımı ile yaptı. İki sezon halinde yayınlanan ve kısa süre önce final yapan dizi Bürsin’in hayatını değiştirdi. Dizi bitince ekranlara ara veren Kerem Bürsin’in annesiyle fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.

Sen Çal Kapımı, Fox TV’nin bugüne kadar yayınlanıdığı en başarılı dizilerden biri oldu. Yaklaşık iki hafta önce 52. bölümüyle ekrana veda eden Sen Çal Kapımı, final bölümü süresince hakkında atılan 9 milyon tweet’le dünya rekoru kırdı. Öyle ki tüm zamanların en başarılı dizilerinden Game of Thrones”un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu kıran Sen Çal Kapımı, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başardı ve hala konuşulmaya devam ediliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi, başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in de deyim yerindeyse hayatını değiştirdi. Her iki oyuncu dizideki aşklarını gerçek hayatlarına taşırken ünlerine de ün kattı.

Şu an hem Kerem Bürsin hem de Hande Erçel tatilde. Erçel dil eğitimi için yurt dışına gidecek, Bürsin de yeni projeleri için yakında yine ekran karşısına geçecek. Bürsin’in tatili devam ederken annesiyle birlikte çekilen fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı. Bir yemekte çekilen fotoğrafta Kerem Bürsin annesi Çiğdem Bürsin’le birlikte görülüyor.

Bu arada Kerem Bürsin Elle Türkiye dergisinin ekim sayısı kapağında yer aldı. Sen Çal Kapımı sona erdikten sonra Kerem Bürsin’i dergi kapağında gören hayranları çok mutlu oldu.

Her ne kadar hayranları Kerem Bürsin’i çok yakışıklı ve seksi bulsa da genç oyuncu bu fikre katılmıyor. Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaptığı açıklamada kendini yakışıklı bulmadığını söylemişti. Bürsin şöyle demişti:

“Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip ‘Vay be ne kadar seksiyim’ diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil.”