Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e, eski rol arkadaşı Melisa Döndel’den övgü dolu sözler!..

Hande Erçel’e, eski rol arkadaşı Melisa Döndel’den övgü dolu sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Çağla’ karakterini canlandıran oyuncu Melisa Döngel bir önceki projesi ‘Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisiyle beraber rol almıştı.

Fox TV’nin final yapan dizisi ‘Sen Çal Kapımı’ da Hande Erçel’in canlandırdığı ‘Eda’ karakterinin yakın arkadaşı ‘Ceren’ e hayat veren  Melisa Döngel son sezonunda diziden ayrılmıştı hatta zaman zaman basında Erçel ve Döngel’in arasının açık olduğu ve ikilinin küs olduğu yönünde haberler de yer aldı.

Basın mensuplarının Bebek’te görüntülediği Melisa Döngel,  gazetecilerin bu konudaki sorularını da yanıtladı. Her zaman neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, eski rol arkadaşı Hande Erçel’e övgüler yağdırdı.

Melisa Döngel, “Ben çok seviyorum Hande’yi çok tatlı bir insan iyi ki arkadaş olmuşuz. Küs olmamız için bir sebep yok ki” açıklamasını yaptı.

Döngel açıklamasında;  “Hande kalbi çok güzel bir insan, umarım dostluğumu baki kalır. Ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum, oda tatilde. Konuşuyoruz muhabbetimiz var hala bir araya gelme konusunda biraz zaman gerekli öyle bir zamanımız yok maalesef ki” dedi.