Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisi düğün sahnesiyle gider ayak alev aldı! Evlilik teklifi Mucize Doktor’u şaha kaldırdı!

Alev Alev dizisi düğün sahnesiyle gider ayak alev aldı! Evlilik teklifi Mucize Doktor’u şaha kaldırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler, karakterleri ve can alıcı sahneleriyle sosyal medyanın en çok konuşulan konuları oluyor. Yapım şirketleri arasında, sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmak için kıyasıya bir yarış sergileniyor.

Dijital medya ölçümleme servisi Adba.Tv’nin 29 Nisan akşamı için sosyal medyada yapılan etkileşimlerle ilgili açıkladığı sonuç son derece şaşırtıcı. Finale doğru geri sayımını sürdüren Alev Alev, Camdaki Kız’ı dahi geride bırakarak 29 Nisan Perşembe akşamının en çok konuşulan dizisi olarak birinci sırada yer aldı.

Alev Alev dizisi düğün sahnesiyle gider ayak alev aldı! Evlilik teklifi Mucize Doktor'u şaha kaldırdı! 7

Giderayak canlanan Show TV dizisi Alev Alev’e olan bu ilgide en büyük pay hiç kuşkusuz Ömer ve Çiçek’in düğünü. Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Ömer ve Çiçek’in düğünü #düğünümüzvar hashtag’yle perşembe akşamının en çok konuşulan dizisi oldu.

Alev Alev dizisinde, başlangıçta kötü bir karakter olan ve Berker Güven tarafından canlandırılan İskender’in dönüşümü ve Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan Rüya’ya olan tutkulu aşkı da hiç kuşkusuz Alev Alev’in bu kadar gündemde olmasının bir diğer sebebi. Alev Alev 40 bin 725 iletiyle günü lider olarak tamamladı.

Listenin ikinci sırasında yer alan dizi ise Mucize Doktor. Taner Ölmez’in otizm hastası bir cerrahı başarıyla canlandırdığı dizide Ali Vefa’nın Nazlı’ya evlilik teklifi dizinin 38 bin 97 iletiyle ikinci sırada yer almasını sağladı.

Sıralamada Mucize Doktor’u sırasıyla Bir Zamanlar Kıbrıs, Camdaki Kız, Akrep ve Bir Zamanlar Çukurova takip etti.