Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisine sosyal medyada tam not!

Yeşilçam dizisine sosyal medyada tam not!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platform BluTV’nin dev prodüksiyonu Yeşilçam başladı ve sosyal medyada izleyiciden tam not aldı. Hem Türkiye hem de yurt dışından izleyicilerin yeni dizi hakkındaki yorumları son derece olumlu oldu.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği, Sunset Film imzalı Yeşilçam, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı bir araya getiriyor. Senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise dönem filmlerinin başarılı ismi Çağan Irmak yer alıyor.

Yeşilçam’da, Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Semih Ateş’in, ailesi olarak bildiği sinema dünyasında yaşadığı zorlu yolculukta karşılaştığı olaylar anlatılıyor. 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcı olan Semih Ateş, hikayeler olmadan yaşayamayan, sinemadan gözü dönen, ‘film çekemezsem ölürüm ben’ diyen hırslı bir prodüktördür.

Özellikle Çağatay Ulusoy hayranları tarafından merakla beklenen Yeşilçam dizisi daha yayına girmeden sosyal medyada konuşulmaya başlamıştı bile. Ulusoy hayranları diziyi izlemek için sabırsızlandıklarını belirtiyordu. Dizi başladıktan sonraki yorumlar da projenin ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi oldu.

Özellikle yurt dışından yapılan yorumlar dikkat çekiciydi. Yorumlarda senaryonun, oyunculuğun, kostümlerin ne kadar başarılı olduğuna dikkat çekildi.

blank blank

Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Semih Ateş karakteri de belli ki çok sevildi. Bir yorumda izleyici Semih Ateş’i çok sevdiğini ve artık kalbinin ona ait olduğunu söyledi.

blank