Ana sayfa Sosyal Medya Bomba aşk iddiası Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden geldi!

Bomba aşk iddiası Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da 3. sezon çekimleri devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100. bölüm itibari ile sezon finali yapması ve yaz arası vermesi bekleniyor. Dizinin hikayesinde etkileyici bölümler birbiri ardına gelirken, reytingler ise Camdaki Kız dizisi nedeniyle önemli bir düşüş gösterdi. Ancak Adana’daki sette bir başka gelişme daha yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova setinde rol gereği başlayan aşkın gerçeğe dönüştüğü konuşuluyor. Bu iddiayı ortaya atan isim TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş oldu… Kulislere Furkan Palalı ile Melike İpek Yalova’nın aşk yaşadığı bomba gibi düştü…

Bomba aşk iddiası Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden geldi! 8

Dizide Fikret ve Müjgan aşkı gerçek oldu… Senaryo gereği başlayan bu aşkın gerçeğe dönüşmesi dizi setlerindeki aşklara bir yenisinin daha eklenmesini sağladı… Furkan Palalı, 4. sezonun başında diziye katıldı. Melike İpek Yalova ise uzun süredir zaten yapımda Müjgan karakteri ile yerini almıştı.

Dizinin setinde daha önce Hilal Altınbilek ile Uğur Güneş ve Kerem Alışık yakınlaşmalarının yaşandığı iddiaları ortaya atılmış ama bir kanıt gösterilememişti. Şimdi ise Melike İpek Yalova ile Furkan Palalı aşkı ile ilgili magazin gündemi fena halde çalkalanıyor…

Furkan Palalı’nın partnerinin doğum günü için paylaştığı görsel de dikkat çekmişti. Palalı, “İyi ki doğdun canım partnerim” diye mesaj yazmıştı.

Bomba aşk iddiası Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden geldi! 9