Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların iki jönü; Mehmet Günsür ve Timuçin Esen uzun süreden sonra fotoğraf paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Ekranların iki jönü; Mehmet Günsür ve Timuçin Esen uzun süreden sonra fotoğraf paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların ve beyaz perdenin iki jönü Timuçin Esen ile Mehmet Günsür 2017 yılında gösterime giren, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı Martıların Efendisi adlı filmde baş rolde yer almıştı.

Timuçin Esen televizyon ekranlarında en son Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı ‘Ateş Hekimoğlu’ karakteriyle harikalar yarattı. Geçtiğimiz sezon final yapan diziden sonra Timuçin Esen’in adı bir kaç proje için geçse de oyuncu sessizliğini koruyor.

Sosyal medyayı da çok aktif olarak kullanmayan Timuçin Esen’in instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını heyecanlandırdı.

En son Eylül ayında paylaşım yapan oyuncu, fotoğrafçı Cihan Öncü’nün ojektifine poz verdi. Oyuncunun hayranları fotoğrafa; ‘Hoş geldin gönlümün efendisi’ şeklinde pek çok yorumda bulundu.

Ekranların iki jönü; Mehmet Günsür ve Timuçin Esen uzun süreden sonra fotoğraf paylaştı, sosyal medya yıkıldı! 8

Timuçin Esen’den sonra aynı onun gibi sosyal medyada çok aktif olmayan oyuncu arkadaşı Mehmet Günsür’un da bir paylaşımda bulunması ikilinin hayranlarına çifte mutluluk yaşattı.

Ekranların iki jönü; Mehmet Günsür ve Timuçin Esen uzun süreden sonra fotoğraf paylaştı, sosyal medya yıkıldı! 9

İnstagram hesabında, Martıların Efendisi filmindeki karakterinden bir fotoğraf paylaşan yakışıklı oyuncu en son, Netflix’de yayınlanan Atiye dizisinde Beren Saat ile baş rolü paylaşmıştı.

Mehmet Günsur’un aylar sonra instagram hesabından bir paylaşım yapması, oyuncu arkadaşlarını ve hayranlarını mutlu etti. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fotoğrafların altına yapılan yorumlardan hayranlarının iki oyuncuyu da çok özlediği ve bir an önce bir projede görmek istediği anlaşılıyor.