Ana sayfa Dizi Haberleri Arka arkaya ayrılıkların yaşadığı Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katıldı!

Arka arkaya ayrılıkların yaşadığı Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemlerde Kardeşlerim dizisinde oldukça hareketli günler yaşanıyor. Son birkaç haftada diziden dört oyuncu ayrıldı. Ancak Kardeşlerim ekibi bu ayrılıkların ardından yeni bir oyuncuyla kadrosunu yeniledi.

Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen Kardeşlerim izleyicileri ilk olarak dizinin ana karakterlerinden Kadir’in ölümüyle sarsıldı. Dört kardeşin en büyüğü Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ile birlikte sevgilisi Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu ekibe veda etti.

Ardından geçen hafta Talya ve Mazlum karakterlerine hayat veren Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi’nin diziye veda edeceği belirtildi. Böylece bir süredir Kardeşlerim dizisindeki kan kaybına yenileri eklenmiş oldu. Bu arada kısa süre önce dizinin baş karakterlerinden biri olan Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek’e de yeni bir dizide teklif geldiği haberi ortaya atılmıştı.

Arka arkaya ayrılıkların yaşadığı Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katıldı! 7

Tüm bu haberlerin ardından Kardeşlerim ekibine yeni bir ismin katıldığı açıklandı. Oyuncu Ogün Kaptanoğlu Kardeşlerim oyuncu ekibine dahil oldu. Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Kaptanoğlu, Berk’in babası Resul karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Dizide iyi mi yoksa kötü mü bir karakter olacağı henüz açıklanmayan Resul Özkaya bir iş adamıdır ve Akif, Resul Özkaya ile ortak olmak istemektedir.

Eski bir manken olan Ogün Kaptanoğlu, oyunculuğa 1989 yılında çekilen Fotoğraflar isimli sinema filmiyle adım attı. Bugüne kadar Hababam Sınıfı Merhaba, Büyük Buluşma, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Amerikalılar Karadeniz’de 2, Kardan Adamlar, Taşların Sırrı, İstiklal, Tek Türkiye, Parmaklıklar Ardında, Cehennem 3D, Ay Tutulması, Keşanlı Ali Destanı, Vatan Yarası, Deli Gönül, Diriliş Ertuğrul, Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı, Karagül, Yağmurdan Sonra gibi başarılı projelerde yer alan Kaptanoğlu, en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol aldı.