Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen ve Şevket Çoruh hayranları için tam bir hayal kırıklığı yaşandı!

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh hayranları için tam bir hayal kırıklığı yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Timuçin Esen ile Şevket Çoruh gibi iki önemli oyuncunun başrolünde yer aldığı Tetikçinin Oğlu isimli dizinin sadece 7 bölümlük bir proje olarak ortada kalması hayranlarını fazlasıyla üzen bir gelişme oldu.

Fox TV ekranında 2022-2023 sezonunun sonlarına doğru yayına başlayan Tetikçinin Oğlu projesine geniş bir izleyici kitlesi destek verdi. Sosyal medyada da yakın bulan dizinin başrolünde iki önemli ismin yer alması zaten milyonlarca kişiyi ekrana çekebilmek için yeterliydi.

Ancak Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk 3 bölümünden sonra hikayeden kopan da birçok izleyici oldu ve proje tam da istenildiği gibi güçlü bir hikaye ortaya koyamadı. Timuçin Esen ile Şevket Çoruh’un sevenlerinin de eleştirilerine maruz kalan dizi, 7 bölüm çekilebildi ve akıbeti belirsiz bir şekilde kaldı.

Fox TV’nin diziyi devam ettirebileceğine yönelik bazı işaretler alınmış olsa da aslında izleyicilerin tepkilerini hafifletmek üzere proje ortada bırakıldı ve sonradan anlaşıldı ki, dizi devam ettirilmeyecek.

Tetikçinin Oğlu isimli aksiyon dizisine çok büyük anlam yükleyen bir kitle de vardı. Ancak bu kitlenin de büyük hayal kırıklığı yaşadığını, hikayenin ünlü isimleri taşımakta yeterli gelmediğini de gördük.

Bahar Şahin, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları ve Serhat Kılıç gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin bir hayal kırıklığı olarak akıllarda kalacağını söylemek de yanlış olmayacaktır.

En çok da uzun süredir Timuçin Esen’i ekranda izlemek isteyen hayranlarının dizinin başarılı olamaması nedeniyle dertlendiğini ve oyuncunun yeniden ne zaman ekrana döneceğini de çok merak ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.