Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizi projesi Timuçin Esen hayranlarının beklentilerine karşılık gelmedi!

Tetikçinin Oğlu dizi projesi Timuçin Esen hayranlarının beklentilerine karşılık gelmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu dizisi 2022-2023 sezonunda aksiyon dolu yapım arayanları ilk başlarda çok memnun etmişti. Özellikle de Timuçin Esen’in yeniden setlere dönmesi, ayrıca 16 yıl Arka Sokaklar dizisinde izlediğimiz Şevket Çoruh’un da bambaşka bir rolle yeniden ekrana dönüşü birçok izleyiciyi çok umutlandırdı.

Tetikçinin Oğlu dizisi özellikle de iki başrol oyuncusunun performansını heyecanla bekleyenler için önemli bir projeydi. Ancak dizi birkaç bölüm sonra düşen reytingleri ve muallakta kalan süreç nedeniyle gözden düştü. Timuçin Esen hayranlarının heyecanla bekledikleri dizilere geri dönüşü güzeldi ama izleyicinin beklentisinin tam olarak karşılanamadığı bir durum oluştu.

Genco Özak ve Bahar Şahin ikilisinin de dikkatleri çektiği Fox TV dizisinin 7. bölümü ile birlikte ekrandan silinmiş olması izleyicilerin kafasını karıştırdı.

Bahar Şahin yaptığı açıklamada 8 bölüm çektiklerini ve sezon arası verdiklerini söylemişti. Dizinin final yaptığına yönelik bilgiler basında yer alırken, yapımcının farklı bir hikaye kurgusu ve yeni oyuncularla birlikte diziyi devam ettirme ihtimalinden de bahsedenler var.

Tetikçinin Oğlu dizisinin önemi Timuçin Esen’in Hekimoğlu isimli sevilen dizinin ardından yeniden ekrana dönüşü nedeniyle oyuncunun hayranları açısından çok önemliydi.

Ben Gri dizisinde de izlediğimiz oyuncu, yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı ama ortaya çıkan sonuç hayranlarını tam olarak tatmin etmedi.

Timuçin Esen’in bundan sonraki süreçte neler yapacağını merak eden hayranları, oyuncuyu yine hasretler bekleyecek gibi gözüküyor.

2003 yılından bu yana farklı sinema filmi ve dizilerle kendisine çok geniş bir hayran kitlesi oluşturan Timuçin Esen, sık sık ekranda proje yapan bir isim olmadığı için de hayranları Tetikçinin Oğlu dizisinden büyük beklenti sahibi olmuştu.

Kapalıçarşı, Gönül İşleri, Bodrum Masalı, Gülperi ve Hekimoğlu gibi uzun süreli işlerde yer alması ile bilinen Timuçin Esen, yeniden ne zaman setlere döner bilinmez.

Ancak hayranlarının yepyeni rollerle ekranda olmasını beklediği en önemli oyunculardan birisi olduğu gerçeği de ortada duruyor.