Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisi daha başlamadan Fox TV’nin hatasının kurbanı mı oldu?

Elbet Bir Gün dizisi daha başlamadan Fox TV’nin hatasının kurbanı mı oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni diziler birbiri ardına geliyor… Ancak bu dizilerin yayınlanabileceği bir gün kalmadı… Kanaldan yapılan açıklamalar ile Çarşamba ve Perşembe günleri hariç tüm günler için dizilerin yerleri netleşti.

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Aşk Mantık İntikam, Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı dizileri için Fox TV’nin yayın günlerini netleştirdiğine şahit oldu… Ancak geride daha dört beş dizi var… Bu beş diziden birisi henüz çekime çıkmadı. Ancak diğer 4 dizinin çekimleri devam ediyor. İşte sorun da tam burada başlıyor.

Kanunsuz Topraklar ve Yalancılar ve Mumları isimli dizilerin yayın günleri için kulis bilgileri var. Ancak El Kızı ve Elbet Bir Gün dizileri için şimdilik bir yayın günü olmadığı belirtiliyor…

Fox TV’nin yeni sezon için planlaması çarşamba ve perşembe günleri tahmin olmak üzere şöyle:

Pazartesi: Yasak Elma
Salı: Evlilik Hakkında Her Şey
Çarşamba: Kanunsuz Topraklar (tahmin)
Perşembe: Yalancılar ve Mumları (tahmin)
Cuma: Aşk Mantık İntikam
Cumartesi. Son Yaz
Pazar: Uzak Şehrin Masalı

Görüldüğü üzere kanalın elinde yayına hazır 4 dizi var ama boşta sadece 2 gün kaldı… Elbet Bir Gün ve El Kızı dizilerinin diğer yapımların performansını bekleyeceği yönünde kulis bilgileri geliyor.

Yeni sezon için dizilerin çekimlerini aynı dönemde başlatan Fox TV, büyük bir planlama sıkıntısı içine düşmüş görünüyor… Kanunsuz Topraklar dizisinin fragmanları yayınlanıyor ve iddialar Çarşamba akşamları izleyici ile buluşacağını gösteriyor. Perşembe günleri aslında tek boş gün olarak duruyor.

Elbet Bir Gün isimli dizinin tanıtımı için kanaldan basına gönderilen bültende hikayenin etkisi ve Sinem Ünsal’ın rolünün de ne kadar ters köşe olduğu duyuruldu.

Elbet Bir Gün dizisi daha başlamadan Fox TV'nin hatasının kurbanı mı oldu? 12

Bültende dizinin ekrana gelmek için gün saydığı ifadesi de yer alıyor. Ancak tabloya bakıldığı zaman tek bir dizi için yer var… Yalancılar ve Mumları’nın perşembe akşamları yayınlanması beklentisi de yüksek.

Eğer Fox TV bir sürpriz yapar ise Elbet Bir Gün veya El Kızı dizilerinden birisini Yalancılar ve Mumları’ndan önce ekrana getirebilir. Tabii ki hangi dizi ilk ekrana gelir ise, diğer iki dizi için yer olmayacak. Hesaba henüz katılmayan Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy ikilisinin başrolünde yer alacağı İmkansız dizisi için de hazırlıkların sürdüğünü belirtelim.

Görünen o ki, Fox TV ekranında yayına alınan diziler reyting baskısını çok yoğun şekilde yaşayacak. Çünkü reytingler düşürse arkada hazır bekleyen diziler var. Çekimleri devam eden ama ekrana gelecek bir gün bulamayan dizi ekipleri ise yine büyük bir stres yaşayacak.