Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni filmi ‘Benden Ne Olur’ için geri sayım başladı!..

Hazal Kaya’nın yeni filmi ‘Benden Ne Olur’ için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

Hazal Kaya’nın yeni filmi ‘Benden Ne Olur’ için geri sayım başladı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna ve Hazal Kaya’yı buluşturan ‘Benden Ne Olur’ filmi için geri sayım başladı. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan, yönetmenliğini Murat Şenöy’ün yaptığı film Medyapım – Ay Yapım – CJ Entertainment Türkiye ortaklığı ile beyaz perdeye taşınıyor.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’yla beraber, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Haylaz ve Cem Belevi’nin rol aldığı ‘Benden Ne Olur’ filminin ilk yayın tarihi, 16 Temmuz 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak 22 Eylül’e ertelenmişti.  ‘Benden Ne Olur’ filminin yeniden ertelendiği ve Kasım ayında izleyici ile buluşacağı konuşuluyor.

Hazal Kaya’nın yeni filmi ‘Benden Ne Olur’ için geri sayım başladı!.. 7

Kulislere göre filmin ertelenmesinin sebebi Fatih Aksoy. Ünlü yapımcı filmi sinemalarla birlikte dijital kanallara pazarlamanın peşinde. Ancak dijital platformlarla görüşmeleri hala sonuçlanmadı. Dolayısıyla görünüşe göre filmin vizyona gireceği tarih de bu anlaşmaya bağlı. Film, hayatta yerini bulmaya çalışan deli dolu Sertap’ın hikayesini anlatıyor. Çekimleri uzun süre önce tamamlanan komedi türündeki yapımın konusu şöyle:

‘Benden Ne Olur’ kendini ararken kendini kaybeden Sertab Bal’ın hikayesini ele alıyor. “Normal kadınların da hayatı kitap olacak kadar eğlenceli ve ilgi çekici olabilir” cümlesinin kanıtı olan Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın ‘senden hiçbir şey olmaz Sertab’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve ‘benden ne olur’ herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.