Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’nun ayağına büyük bir dizi fırsatı geldi!

Elçin Sangu’nun ayağına büyük bir dizi fırsatı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye piyasasına girmek için üst üste yeni adımlar atan Disney Plus, oyuncularla tek tek anlaşma yolunda ilerliyor. Bu isimlerden birisinin de Elçin Sangu olabileceği belirtiliyor.

Geçen sezon ve bu sezon yer aldığı iki televizyon dizisinin kısa sürede ekrana veda etmesi ile büyük şok yaşayan Elçin Sangu, yaşanan erken finallere de sert tepki göstermişti. Son dönemde tiyatroya ilgi gösteren ve yeni bir oyun için de provalara devam eden Elçin Sangu hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı.

Elçin Sangu’nun Disney Plus ile anlaşabileceği yolunda haberler geliyor… Engin Akyürek’in Kaçış dizisi için anlaştığı Disney Plus ile Aras Bulut İynemli de Atatürk’ü anlatan dizi için imza attı. Daha sonra bu isimlere Can Yaman’ın da katıldığı ve oyuncunun Ay Yapım’ın hazırladığı ve Disney Plus’ta yayınlanacak bir dizide yer almak için anlaştığı yolunda iddialar ortaya atldı.

Şimdi de bu iddiaların devamı niteliğinde Elçin Sangu’nun ismi de Disney Plus ile görüşmeler yaptığı ve yeni bir dizi için anlaşma yapabileceği şeklinde geçiyor.

Başarılı oyuncu en son tiyatro dışında başka bir proje ile ilgilenmediğini söylemişti. Bakalım bu yeni teklife Elçin Sangu nasıl bir yanıt verecek. İzleyip göreceğiz.

Ünlü oyuncu geçen sezon İyi Günde Kötü günde isimli dizinin ardından bu sezon da Yalancılar ve Mumları’nın erken final ile ekrana veda etmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu ifade etmiş ve çok da haklı bulunmuştu.