Ana sayfa Dizi Haberleri 4 teklifi reddeden Alp Navruz için dizi projesi seçmenin bir matematiği var

4 teklifi reddeden Alp Navruz için dizi projesi seçmenin bir matematiği var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz’u iyi tanıyan hayranları bir projeyi kabul etmeden çok profesyonel bir değerlendirme süreci yaptığını da iyi bilir… 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle parlayan oyuncu, ardından birbirinden iddialı projelerde yer aldı.

Kendisine gelen projeleri seçerken senarist ile konuşarak karakterin derinliğini anlamaya çalışan, hikayenin nerede başlayıp nerede biteceğini net bir şekilde görmeden de hiçbir proje için anlaşma yapmayan birisi Alp Navruz..

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Sinan karakteri ile popüler olan oyuncu, ardından Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve son olarak da Ada Masalı dizilerinde yer aldı.

Şimdiye kadar yer aldığı tüm projeler orta veya uzun süreçli olan oyuncu, bunu da derinlemesine yaptığı araştırmaya borçlu. Senarist ile hikayeyi ve derinliğini konuşup tam olarak içine sinmeden anlaşma yapmak istemeyen oyuncuya üst üste teklifler geldiği ortaya çıktı.

Ada Masalı dizisinin 25. bölümde final yapmasının ardından Alp Navruz’a en az 4 önemli dizi teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ancak bunları kabul etmeyen Alp Navruz hem daha önce canlandırdığı karakterlerden farklı birisine hayat vermek istiyor hem de içine sinecek bir hikaye olmasını bekliyor…

Oyuncunun aradığı gibi bir dizi bulana kadar dinlenmeye devam edeceği de gelen bilgeler arasında bulunuyor .