Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisi bitti ama Alp Navruz büyük bir gurur daha yaşadı!

Ada Masalı dizisi bitti ama Alp Navruz büyük bir gurur daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İspanya’da Türk dizileri fırtınası devam ediyor. Kadın dizisinin ardından Sadakatsiz ve Masumlar Apartmanı dizilerinin İspanya’da yayınlanması ile Türk dizilerinin ülkede bir hayli etkili olduğu ortaya çıktı.

Ada Masalı dizisinin de İspanya’da yayınlanmaya başlanması ile birlikte Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, bu ülkede bir hayli dikkat çekti. Zaten birçok İspanyol izleyicinin sosyal medya üzerinden Türk dizilerini takip ettikleri de biliniyor.

Alp Navruz, Ada Masalı dizisindeki başarılı performansı ile İspanya’da popülerliğini daha da artırdı. Oyuncunun İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde “en iyi erkek oyuncu” seçilmesi de büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Ada Masalı dizisi bitti ama Alp Navruz büyük bir gurur daha yaşadı! 7

İspanyol izleyiciler sosyal medyada Alp Navruz’un hem başarılı performansını kutladı hem de fiziksel özelliklerinden övgüyle bahsetti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Sadakatsiz dizisinin başrolü Cansu Dere de İspanya’da ödül kazanmıştı. Bu ülkede dizi oyuncularımızın elde ettiği başarılar ülkemize gurur vermeye devam ediyor.

Alp Navruz da hak ettiği bir başarının sahibi olarak hayranlarını çok memnun etti.  25. bölümde final yapan Ada Masalı dizisinin ardından oyuncu dinlenmeye çekildi.