Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Sangu’nun Yalancılar ve Mumları dizisi sürpriz bir başlangıç yapacak

Elçin Sangu’nun Yalancılar ve Mumları dizisi sürpriz bir başlangıç yapacak

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının en sürpriz dizilerinden birisi kuşkusuz Yalancılar ve Mumları olacak. BBC formatı olan Mistresses’ın yerli uyarlaması olarak Medyapım tarafından hazırlanan dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.

Dizi daha başlamadan gün değişikliği yaşadı. Perşembe akşamları yayınlanacağı duyurulan dizi için geçen hafta Fox TV, yeni bir karar aldı. Dizinin 30 Eylül akşamı yerine 3 Ekim Pazar günü başlayacağı bildirildi. Uzak Şehrin Masalı dizisi de perşembe günlerine kaydırıldı.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner’in başrollerinde yer aldığı dizinin sürpriz bir hikayesi var. Dizi hayranları ilk bölümü dikkatle takip edecektir. Özellikle kadın izleyicileri hedefleyen Fox TV ekranı için, yeni sezonun en sürpriz yapımı olarak Yalancılar ve Mumları dizisi görülüyor.

Elçin Sangu'nun Yalancılar ve Mumları dizisi sürpriz bir başlangıç yapacak 8

Dizi pazar akşamı sürpriz bir başlangıç yapacak. Reytingleri de merakla beklenen yapımın ilk bölümünde neler olacağının detayları ortaya çıktı. İşte 1. bölüm özeti:

Eşi Engin’i iki yıl önce bir kazada kaybetmiş olan Elif, eşinin hayat sigortası parasının gelmesiyle onun kaybını yeniden yaşar. Bu zorlu zamanda hayatına Şerife ile Yakup girer. Peki onların Engin’le olan gizemli bağları nedir?

Tekdüze ve heyecansız uzun ilişkilerin düşmanı ama aynı zamanda da düğün organizatörü olan Ceyda, hayatının aşkı olan babasının onu unutmaya başlamasıyla yıkılır. Herkese destek olan Ceyda’ya şimdi kim destek olacaktır?

Mükemmeliyetçi Meliha’nın kusursuz hayatı eski bir danışanının oğlu Metin’in muayenehanesine girmesiyle kararır. Meliha’nın hayatında yaptığı tek hata nelere mal olacaktır?

Herkesi mutlu etmek için yaşayan Şebnem’in son zamandaki en büyük sıkıntısı hamile kalamayarak eşi Hasan’ı mutlu edememektir. Şebnem sonunda kimin mutluluğunu seçecektir: Sevdiklerinin mi kendinin mi?

Birbirlerinin her zaman yanında olan bu dört kız arkadaşı ise birbirleri için en düşünülemeyecek şeyi yapmaya ne sürükleyecektir?