Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz yapar da Camdaki Kız durur mu? İşte Kanal D’nin reyting şovu!

Sadakatsiz yapar da Camdaki Kız durur mu? İşte Kanal D’nin reyting şovu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, ikinci sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. 32. bölümü yayınlanan dizinin reytingleri o kadar iyi geldi ki, bu sezonun en iyi reytinglerini sezonun başında elde etmeyi başardı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye, Berkay Ateş de Aras karakteri ile katıldı. Sadakatsiz dizisinin muhteşem çıkışı, geçen sezonun reytinglerine yaklaşan oranların gelmesi ile taçlandı… Birinciliklerin sahibi olan Kanal D, benzer bir başarıyı Camdaki Kız dizisiyle de yaşadı.

9 Eylül’de ikinci sezona başlayan Camdaki Kız, bugüne kadarki en başarılı reytinglerinden birisine 13. bölümüyle ulaştı. Tüm kategorilerde elde edilen birinciliğin yanı sıra AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlara yaklaşan reytingler de Kanal D’yi bir kez daha zirveye taşıdı…

Sadakatsiz yapar da Camdaki Kız durur mu? İşte Kanal D'nin reyting şovu! 7

Önce Sadakatsiz ardından Camdaki Kız dizilerinin sezonun en iyi reytinglerine ulaşması Kanal D adına büyük bir gurur kaynağı oldu…

Camdaki Kız dizisinin yükselişi Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova ile aynı gün yayınlanmasına rağmen devam ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolündeki dizide, yeni dönemde Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin de sürpriz bir etkisi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Kanal D’nin iki dizisi de yeni sezona bomba gibi başladı… Çok güçlü rakiplerle mücadele etmelerine rağmen Sadakatsiz ve Camdaki Kız’ın iyi sonuçlar almaya devam etmesi, sezon sonuna kadar çok güçlü bir şekilde ekranda varlık göstereceklerinin de bir kanıtı oldu.