Ana sayfa Sosyal Medya Eleştirilerin hedefi olan Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya’ya Melisa Aslı Pamuk koruması!

Eleştirilerin hedefi olan Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya’ya Melisa Aslı Pamuk koruması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli yeni dizisi ile izleyicileriyle buluşmaya devam eden Melisa Aslı Pamuk, aynı zamanda reklam faaliyetlerinde de yer alıyor. Bir giyim markasının yüzü olan oyuncu, tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Oyuncu, meslektaşı Hazal Kaya’ya yapılan eleştiriler ile ilgili sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Bu sorulardan birisi de Hazal Kaya ile ilgiliydi… Netflix’te önceki hafta izleyicilerle buluşan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi büyük yankı buldu. Yurt dışında da ilgi gösterilen projede en çok tartışılan konu Hazal Kaya’nın oyunculuğu üzerine oldu.

Bu konunun çok tartışılmasının nedeni ise bazı köşe yazarlarının oyuncuyu sert şekilde eleştirmesiydi. Ancak dizi dünyasından arkadaşları üst üste yaptıkları açıklamalarda Hazal Kaya’ya destek sundu. Bu isimlerden birisi de Melisa Aslı Pamuk idi…

Eleştirilerin hedefi olan Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya'ya Melisa Aslı Pamuk koruması! 7

Netflix’te yayınlanan diziyi izlediğini ve çok beğendiğini söyleyen Melisa Aslı Pamuk, şu açıklamayı yaptı: “Uzaktan yorum yapmak çok kolay. Sette nasıl çalıştığımızı, karaktere nasıl hazırlandığımızı görmüyorlar. Çok uzun bir hazırlık süreci var o projede, onu da biliyorum. Bence çok güzel proje olmuş.. Çok güzel bir mesaj var içinde senaryo çok güzel, oyunculuklar çok güzel. Tebrik ediyorum hepsini.”

Bu tarz ağır eleştirilere karşı kendisinin tavrının ne olacağı sorusu üzerine ise oyuncu, bir yorum yapmayı tercih etmeyeceğini söyledi. Melisa Aslı Pamuk, “Ben yorum yapmam, herkes yorum yapabilir, herkes gayet özgür bu konuda. Cevap vermem, hiç gerek yok” dedi.

Mahsun Kırmızıgül tarafından şarkı söylemesi noktasında eleştirilen Bergen filminin başrol kadın oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’a da destek veren oyuncu, meslektaşının çok yetenekli olduğunu ve çok iyi de bir iş çıkarttığını belirtti.

Oyuncu, “Bence sesi çok güzel, niye söylemesin ki, bende de o yetenek olsa ben de söylerdim” dedi. Melisa Aslı Pamuk, şarkı söylemeyi başaramadığını ve bu yönde bir teklif gelmemesini de özellikle rica ettiğini sözlerine ekledi.