Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cenk silahla vuruldu mu?

Elimi Bırakma 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cenk silahla vuruldu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları Elimi Bırakma dizisinin 42. yeni bölümü 26 Mayıs Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

Bir önceki fragmanda Cansu hastaneye kaldırılmıştı. 42. bölüm 2. fragmanında ise farklı detaylar bulacaksınız. Cenk, Azra’yı bulmuştu. Ancak şimdi ikisi de tutsak edildiler. Sumru’nun Cansu’ya ağladığı anlar dikkat çekecek.Aile ise Cenk ve Azra’yı arıyor… Cenk, namlunun ucunda. Azra ve Cansu’yu alıkoyan Burhan, bu sefer de Cenk’e silah çekiyor. Cenk vurulacak mı? Fragmandan izleyebilirsiniz.

42. bölümde neler olacak?

Cenk ve Sumru’nun büyük endişe yaşadığı anlarda ise Azra’nın kaçırıldığı yere giden Cenk, onun orada olduğunu yerdeki yüzükten anlıyor.

Azra, “Babamı aldın, şimdi de Cansu’yu mu alacaksın benden” diyerek adamlara haykırırken, başka bir yere götürüldüğü anlaşılıyor.

Boynuna bıçak dayanan Azra’yı Cenk’in kurtarıp kurtaramayacağı merak konusuyken, Cansu’nun ölüp ölmeyeceği de heyecanla bekleniyor.