Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Halit Ergenç, kız babası olduktan sonra çok değişti!

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, kız babası olduktan sonra çok değişti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2009 yılında evlenen ünlü oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2010 yılında ilk defa anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar.

Ali adını verdikleri bir erkek çocukları bulunan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti geçtiğimiz yıl ise oğulları Han’ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne baba oldular.

Çiftin çekirdek ailesi bu yıl daha da büyüdü. Bergeüzar Korel 3 Kasım’da üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Çiftin bu defa kız çocuğu oldu ve kızlarına Leyla adını verdiler.

Mutlu evliliklerini üç çocukla taçlandıran ünlü çiftin kızları Leyla’nın kırkı çıktı. Bergüzar Korel mutluluğunu instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Doğum anına ait kareleri paylaşan ünlü oyuncu, fotoğrafların hemen altına, ’40.gün’ notunu ekledi.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, kız babası olduktan sonra çok değişti! 8

Oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni aldı. Ancak Bergüzar Korel’in bir paylaşımı takipçilerini güldürdü. Korel, eşi Halit Ergenç’in geçmişten ve günümüzden iki fotoğrafını bir arada paylaştı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, kız babası olduktan sonra çok değişti! 9

Oyuncu, üstteki fotoğrafın Ergenç’in iki çocuklu hali olduğuna, alttaki fotoğrafın ise 3 çocuklu ve kız babası hali olduğuna dikkat çekti. Kız babası olan Halit Ergenç’in fotoğrafta eli başında kara kara düşünen hali ise takipçilerini güldürdü.