Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı için final iddiası ortalıkta dolaşıyor! Fox TV böyle bir hata yapmasın!

Elkızı için final iddiası ortalıkta dolaşıyor! Fox TV böyle bir hata yapmasın!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu kış belki de tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Hangi diziyi koyduysa tutmayan ve çoğunluğu hakkında final kararı vermek zorunda kalan kanal bir diziyi daha sona erdiriyor. Son dizisiyle birlikte Fox TV’nin altıncı yapımı ekrana veda etmiş olacak.

Fox TV’nin ekrana veda edecek olan dizisi Elkızı. Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş yer alıyor. Elkızı dizisinin reytingleri başladığı günden bu yana ortalamanın altında gidiyor.

NTC Medya imzalı Elkızı dizisinin 25 Aralık cumartesi akşamı 11. bölümüyle final yapacağı yönünde bazı iddialar sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alıyor. Bu iddiaların doğruluğu belirsiz.. Ancak Fox TV adına böyle bir karar gelir ise bunun çok olumsuz sonuçları olacaktır. İzleyicileri iyice kanaldaki yapımlardan soğutabilecek bir adım olabilir.

Çünkü Elkızı o kadar da düşük reytinglere sahip değil. Kanal yönetiminin bu yapıma belirli bir süre tanıması ve düzelmesi yönünde çaba harcaması dizi izleyicilerini yeniden kazanma noktasında daha etkili bir adım olacaktır.

Elkızı için final iddiası ortalıkta dolaşıyor! Fox TV böyle bir hata yapmasın! 8

Eğer Elkızı dizisi için de final kararı alınır ise bu sezonun ilk yarısında Fox TV’nin toplam 6 diziyi feda etmesi anlamına gelecek. Kanal yönetimi daha önce Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları dizilerinin finaline karar vermişti. Halen yayınlanmaya devam eden Elbet Bir Gün dizisi 12 Aralık Pazar günü yayınlanacak altıncı bölümüyle final yapacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Misafir dizisi de beşinci bölümüyle 9 Aralık perşembe akşamı ekranlara veda edecek. Eğer Elkızı da Aralık ayı içinde bitirilir ise Fox TV, sezona başladığı 11 diziden 6’sını feda etmiş olacak. Bu süreçte birçok izleyicinin kırılan kalbi, kanalın güvensizliğine yönelik oluşan hissiyat ise kolay kolay geçmeyecektir.

Fox TV, şayet Elkızı dizisine süre tanır ve düzelmesi yönünde çaba sergiler ise bu izleyiciler tarafından pozitif yorumlanır.

Elkızı için final iddiası ortalıkta dolaşıyor! Fox TV böyle bir hata yapmasın! 9

Fox TV’de bir yanda final yapan diziler, diğer yanda ise yeni yapımlar gerçeği var.  Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlanan Mahkum yakında izleyicilerle buluşacak. Dizide; Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacoğlu ve Melike İpek Yalova başrolleri paylaşıyor. Kızını öldürmekle suçlanan bir savcının masumiyetini ispatlama ve gerçek suçluları bulma hikayesini Mahkum dizisinde izleyeceksiniz.

Bir diğer dizi ise Son Nefesime Kadar. Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören gibi önemli isimler bulunuyor. Nurgül Yeşilçay’ın polis karakteri ile yer alacağı dizinin dram yönü güçlü olacak.