Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 11 Haziran Cuma 200. bölüm fragmanı izle

Emanet 11 Haziran Cuma 200. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi ikinci kez dalya diyecek olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyor… Kanal 7 ekranında 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan günlük dizi Emanet, 200. bölüme ulaştı… Dizinin 11 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 200. bölümü ile birlikte ikinci kez dalya denilmiş olacak. Birçok dizinin ulaşmasının pek de mümkün olmadığı bir başarıyı Emanet elde etti.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde olduğu dizi aynı zamanda final haftasına da girmeye hazırlanıyor. 14 Haziran Pazartesi günü dizinin 201. bölümü yayınlanacak ve final haftası da başlayacak. 18 Haziran Cuma günü 205. ve sezon finali ekrana gelecek. Dizinin sezon finali haftası öncesinde ise 200. bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da izleyeceksiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? İlk detaylar fragmanda ortaya çıktı. Aşağıdaki videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin 10 Haziran Perşembe günü yayınlanan 199. bölümünde de önemli gelişmeler yaşandı. Seher mi Ziya mı sorusu soruldu…

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen günlük yerli dizisi Emanet’te bu bölüm Ziya’nın söyledikleriyle şok olan Yaman, abisi ve sevdiği kadın arasında bir seçim yapmaya doğru sürüklenmektedir. Yaman’ın kararları hikayede büyük değişimleri ve kırılmaları da getirecek.

Emanet dizisinin 199.bölümünün fragmanını da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.
Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.