Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar dizisine Eda Ece ve Hande Soral’dan dikkat çeken yorum!

Cam Tavanlar dizisine Eda Ece ve Hande Soral’dan dikkat çeken yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizileri arasında merakla beklenenlerden bir tanesi olan Cam Tavanlar, dün akşam ilk bölümüyle Show TV’de ekrana geldi. OJO Pictures imzalı dizinin başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral yer alıyor. Diziyi izleyenler, iki başarılı oyuncuyu birbirlerine de çok yakıştırdılar.

Performansları ile beğeni toplayan ikilinin yeni dizisi Cam Tavanlar’ın konusu da beğenildi. Hikayesinin başlangıcını adından alan ve kadınların hayatın her alanında yaşadığı fırsat eşitsizliğine dikkat çeken dizide Leyla ve Cem’in çekişmesini izleyecek ekran başındakiler.

Aynı zamanda ilerleyen süreçte bir aşka da tanıklık yapacaklar. Leyla’nın (Bensu Soral) güçlü duruşuna ve pes etmeyen karakteri ile ilgi topladığı dizide, başarılı bir yönetici olan Cem’le (Kubilay Aka) yollarının kesişmesi ve ortak geçmişleri de sürpriz bir aşkın habercisi oldu.

Dizinin ilk bölümü heyecanla izlenirken, ilk bölüm yayını öncesinde pek çok ünlü isimden de tebrik ve başarı mesajları yayınlandı. Bu isimler arasında, Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece de vardı.

Ece, Cam Tavalar dizisinin yönetmeni Fehmi Öztürk şahsında tebriklerini sundu. Öztürk, daha önce Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini yapıyordu ve Eda Ece ile de dostlukları var.

Cam Tavanlar dizisine Eda Ece ve Hande Soral'dan dikkat çeken yorum! 8

Bu arada Hande Soral da en az kardeşi Bensu Soral kadar heyecanlı olduğunu yaptığı paylaşım ile ortaya koydu. Bir Zamanlar Çukurova dizisine bu sezon dahil olan Hande Soral, en son İçerde dizisiyle ekrana gelen ve uzun bir aradan sonra yeniden dönen kardeşi Bensu Soral’a da sosyal medyadan destek verdi.

Hande Soral, kardeşi Bensu Soral ile birlikte Hatice Aslan’ız da etiketleyerek yayınladığı fragmanlı mesaja “Çoook heyecanlı, yolu çiçek olsun” notunu düştü…

Cam Tavanlar dizisine Eda Ece ve Hande Soral'dan dikkat çeken yorum! 9