Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 18 Haziran Cuma 205. bölüm sezon finali fragmanı izle!

Emanet 18 Haziran Cuma 205. bölüm sezon finali fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde sezon finali haftasına girilince dizi hayranlarının içine bir sıkıntı düşmüştü. 17 Haziran Perşembe günü itibariyle de dizinin 204.bölümü yayınlandı. Emanet, Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başladı ve 204 bölümü de geride bırakarak büyük bir iş başardı. Yaman ile Seher karakterlerinin etkileyiciliği geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ara verecek olmasına hayranları bir hayli üzüldü. Sosyal medyada birçok üzüntü içerikli yorum bulabilirsiniz. Peki dizinin sezon finalinde neler olacak? 18 Haziran Cuma günü saat 19.00’da yayınlanacak olan 205. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisinin bugünkü 204. bölümünde de önemli anlar yaşandı. Yaman, Seher’i yakalıyor… İkilinin kafaları çok karışık ve atışmalar bitmeyecek. Seher’in kurduğu tuzak Yaman tarafından fark edilir. Gözünü karartan Seher başarılı olacak mı? İşte bu soru bugünkü bölümde en çok sorulan soru oldu. Yaman, artık sadece uyurken Seher’e bakabilecek. Seher ise oldukça kızgın ve bunu da tavırlarına yansıtıyor.

Kurduğu tuzak Yaman tarafından fark edilen Seher’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Ama her an gözü üzerinde olan Yaman varken işi hiç de kolay olmayacaktır.

İşte Emanet dizisinin bugünkü 204. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.