Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara ve Kefaret’in karşısına atv’nin sürpriz dizisi çıktı!

Menajerimi Ara ve Kefaret’in karşısına atv’nin sürpriz dizisi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kış sezonunun başarılı dizilerinden olan Kefaret, Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 30 bölümü yayınlanan dizinin 31. yeni bölümünü 20 Haziran akşamı Fox TV ekranında izleyeceksiniz.

Kefaret ve Menajerimi Ara dizilerine yeni bir rakip daha geliyor. Kefaret’in ne zaman sezon finali yapacağı, hatta ikinci sezon olup olmayacağı da net değil.Ancak şimdilik devam ediyor. 20 Haziran akşamı ise atv’nin polisiye dizisi Baş Belası başlıyor.

Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolündeki yeni dizi pazar akşamına yeni bir soluk getirecek. Birbirlerine zıt iki karakterin hem eğlenceli hem de aksiyon dolu hikayesini izleycilerin de seveceği düşünülüyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde yer aldığı Kefaret dizisi de yolculuğuna 31. bölümü ile pazar akşamı devam edecek. Yeni bölümde yine olaylar fazlasıyla karışacak.

Sinan’ın hain kurşunlara hedef olacağı 32. bölümden2. fragman da yayınlandı. Zeyney, Sinan’dan ayrıldı ve yeniden birleşmek niyetinde değil. Kefaret’in yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.