Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 9 Haziran Çarşamba 198. bölüm fragmanı izle!

Emanet 9 Haziran Çarşamba 198. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisi bir sezonun sonuna doğru adım adım ilerliyor. Dizinin hikayesi iyice heyecanlandı ama sezon finali de çok yaklaştı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi ilk sezonda büyük tecrübe kazandı. Seher ve Yaman’ın hikayesini izleyicilere sevdiren iki genç oyuncu büyük de bir iş başardı.

Emanet dizisinde bugün 197. bölüm izleyicilerle buluştu. Dizinin sezon finali ise 205. bölümde yaşanacak… Yani geriye 8 bölüm kaldı… Emanet dizisi hayranları İkbal’in ölümü ile şaşkına dönüyor. Yaman ve Seher’e çektirdiklerinden sonra bu ölüm birçok izleyicinin yüreklerini de soğutacaktır. Dizinin 9 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 198. yeni bölümü de merak ve heyecan ile bekleniyor. Yeni bölümde neler olacak? Detaylar aşağıdaki fragmanda bulunuyor:

Emanet dizisi bu akaşm 197. bölümü ile ekrandaydı ve heyecan yine çok yüksekti. Bir ara reytingleri ile anlı şanlı dizileri bile geçen Emanet, biraz ilgi kaybı yaşasa da yine de iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Dizinin bu akşamki heyecanlı bölümlerine de ilgi yoğundu. Sosyal medyada binlerce tweet paylaşılıyor.

İkbal’in Ölümü Konakta Bomba Etkisi Yarattı. İkbal’in ölümü tüm konağı alt üst eder. Bu ölüm, birçok sırrın açığa çıkmasına da sebep olacaktır. İşte Emanet dizisinin 197. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.