Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir ruh, yeni bir düzen geldi!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir ruh, yeni bir düzen geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranına yeniden geliyor. İkinci sezonuyla yine hayranlarını etkileyecek olan yapım, şimdiki planlamaya göre 50. bölümde final yapacak. Toplam 11 bölümlük ikinci sezon 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 40. bölüm ile başlayacak.

Zaman atlamasının yaşanacağı hikayede Eda ve Serkan karakterlerini bambaşka bir noktada göreceksiniz. İki aşığın kızları da diziye yeni bir ruh ve yeni bir düzen getirecek. Çocuk oyuncu Maya Başol, Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızına hayat verecek. Minik oyuncu tanıtımlar da bile izleyicilerin büyük ilgisini çekmişti. Sen Çal Kapımı dizisinin sahneleri yayınlandıkça Maya Başol’un hikayeye ne kadar büyük bir katkı yaptığını fark edeceksiniz.

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir ruh, yeni bir düzen geldi! 7

Sen Çal Kapımı dizisi yeni karakterler ile de izleyicileri şaşırtmaya geliyor. Dizinin 40.bölümünden yeni fragman yayınladı. Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük bir sır vardır…

Aşağıda yeni fragmandan detayları bulabilirsiniz. Ayrıca dizinin yeni karakterleri hakkında da bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran diziye son olarak Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol da katıldı.

Özer dizide Eda’nın (Hande Erçel) asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın (Kerem Bürsin) kuzenini, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’i, Sinan Helvacı Eda’nın yakın arkadaşı Burak’ı canlandırırken, çocuk oyuncu Maya Başol Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızı, Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğlu rolüne hayat verecek.

“Sen Çal Kapımı”, 9 Haziran Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.