Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu’nun adı Mahkum dizisinin önüne mi geçti?

İsmail Hacıoğlu’nun adı Mahkum dizisinin önüne mi geçti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Mahkum dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun baş rollerinde yer aldığı dizinin ilginç bir hikayesi var. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan dizinin ilk bölümü için sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Hayranlar da ilginç yorumlarda bulundu.

Ancak bir isim çok dikkat çekti. Bu isim, dizide ikiz kardeşler Savaş ile Barış’ı canlandıran yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu. Bugüne kadar yer aldığı yapımlara büyük katkıları olan oyuncu, Mahkum’da birbirine zıt iki karakteri canlandırarak yine zor bir görev üstlendi.

Aynı sahnede iki farklı karakteri, mimikleri ve duygu geçişleriyle muazzam bir şekilde canlandıran oyuncu, başarılı performansıyla izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı. Oyuncunun instagramdan paylaştığı fotoğrafının altına oyunculuğuyla ilgili dikkat çeken pek çok yorum yapıldı.

İsmail Hacıoğlu'nun adı Mahkum dizisinin önüne mi geçti? 8

Hacıoğlu’na bir takipçisinin yaptığı ‘Dünyaya oyunculuğuyla oyuncuları oyuncak yapmak için mi geldin birader?’ yorumu dikkat çekti.

İsmail Hacıoğlu'nun adı Mahkum dizisinin önüne mi geçti? 9

Oyuncunun hayranları, Mahkum’da muhteşem bir performans sergilediği ve her rolün hakkını verdiği noktasında birleşti. İsmail Hacıoğlu’nun paylaşımına bir tane dahi eleştiri içerikli yorum yapılmadı.

Öte yandan Fox TV Mahkum ile bir ilke imza attı ve aynı hafta dizinin iki bölümünü de yayınlamaya karar verdi. Dizinin ikinci bölümü 16 Aralık Perşembe akşamı yine ekranda olacak.