Ana sayfa Kadın Haberleri Emina Sandal, eşi Mustafa Sandal’a toz kondurmadı

Emina Sandal, eşi Mustafa Sandal’a toz kondurmadı

tarafından ker_def

Emina Sandal, ülkesinde Türkiye’yi övdü ve eşi Mustafa Sandal’a toz kondurmadı… Eşinin gölgesinde kalmanın kendi tercihi olduğunu belirten Emina Sandal, öpüşme sahnelerinde de oynadığını ve işini yapmaktan geri durmayacağını belirtti.

Milliyet’te yer alan habere göre ülkesi Sırbistan’da bir mayo firması için objektif karşısına geçtiği fotoğraflarla Gündem yaratan Emina Jahovic Sandal, kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Popstar olduğunu söyleyen Sandal, “Kariyerim Süpermen gibi. Burada takım elbise içindeyim, orada kostümle uçuyorum. Türkiye’de Clark Kent, ülkemde Süpermen gibiyim. Bambaşka bir hayat yaşıyorum” diye konuştu. Çekimler için eşinden izin istemediğini söyleyen şarkıcı, “19 yaşında ünlü oldum. Ülkemdeki işler için eşimden izin almama gerek yok”diye konuştu.

Aşk evliliği yaptığı için Türkiye’ye geldiğini anlatan Sandal, “Öpüşme sahnelerinde oynar mısınız?” sorusuna, “Zaten oynadım. Ben sanatçıyım” yanıtını verdi. Eşinin önüne geçmek istemediğini dile getiren şarkıcı, “Mustafa’nın gölgesinde kalmak istedim. Kendi tercihim, hırsım yok” dedi.