Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Aslan Burcuna hangi müjdeyi verdi?

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Aslan Burcuna hangi müjdeyi verdi?

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 4-10 Mart haftasında Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, iş konusunda ki beklediklerinizin gerçekleşmemesi sizi çok kasıyor, sakin olun hedeflediğiniz her şeyi başaracaksınız. İş yerinde pozisyonunu değiştirmek isteyen Aslan burcuna yöneticileri ile aralarını düzeltmelerini tavsiye ediyorum, inatçı tutumunuz yöneticilerinizi rahatsız ediyor olabilir.

İşssiz Aslan burcu için Mart ayının sonunda güzel bir iş görünüyor. Kariyeri ile alakalı bir eğitim almak isteyen Aslan burcu da bunu gerçekleştirecek ve hayırlı olacak.

Hanenizde bir mülkün satılması söz konusu, bu para girişi sizi rahatlatacak. Hafta sonu eski dost ve arkadaşlarınızla görüşüp keyifli saatler geçireceksiniz. Kilo problemi olan Aslan  burcuna bu hafta spora başlamalarını da öneriyorum.