Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Başak Burcunu neden uyardı?

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Başak Burcunu neden uyardı?

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 4-10 Mart haftasında Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, bu hafta ‘dediğim dedik çaldığım düdük’ modundasınız. İlla ki bu iş olacak diye ısrarcı olmanız size bir fayda sağlamayacak, şu dönem, işsiz Başakların alternatif işleri değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Dostunuzdan gelen bir teklif ile güzel bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Bu hafta size gereksiz alınganlıklar yapmamanızı da öneriyorum.

Özel hayatınızda, ilişkinizle alakalı ters giden bir durum var, bunu yumuşatmanız gerek çünkü ilişkiniz tehlikeye girebilir. Ev değişikliği düşüncesi olan Başaklar için de 15 Mart’tan sonrası aydınlık görünüyor. Sağlık konusunda, boyun fıtığı veya mide problemi yaşayabilirsiniz dikkatli olun. Çocuk planı yapan Başak burcuna bu düşüncelerini ertelememesini öneriyorum.