Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda Koç burcuna; “işte ve aşkta huzurlu bir hafta” dedi

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda Koç burcuna; “işte ve aşkta huzurlu bir hafta” dedi

tarafından sevda

Haftalık burç yorumları ile astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Emine Akkaya,  Koç burcunu işte ve aşkta huzurlu bir hafta beklediğini söyleyerek şu yorumları yaptı; ” Sevgili Koçlar, şubat ayı biraz daha tedirgin olma ve altyapınızı oturtma dönemi olacak böylelikle huzura ereceksiniz. İşinizle ilgili yaşadığınız  problemleri iyileştirme haftasına giriş yaptınız,  özel hayatınızda ise kaoslu bir hafta, ilişkinizde tartışma ve kavgalar olabilir , size önerim; bu hafta biraz daha sakin olmanız ve  alttan almanız olacak” dedi.

Emine Akkaya evli Koç burcunun çocuk müjdesi alabileceğini ifade ederek, “Yeni araç veya toprak ile ilgili fikirleri de var ama marttan sonra netlik kazanacak” dedi.

Sağlık konusunda Koç burcunu neler bekliyor? Emine Akkaya; “Boyun ve bele vuran şiddetli ağrılar olabileceğine dikkat çekti ve yatağınızı değiştirin, evinizin salonunun enerjisini de değiştiriebilirsiniz önerisinde bulundu.