Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Balık burcuna müjde; “Kiracıysanız ev sahibi olmanız yakın!”

Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Balık burcuna müjde; “Kiracıysanız ev sahibi olmanız yakın!”

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya’nın burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Akkaya Balık burcunu değerlendirdiği yorumunda şunları söyledi; “Sevgili Balık burcu, çok heyecanlı, rahat, mutlu ve huzurlu bir dönemdesiniz ancak parasal evrede ödemeler ile ilgili yaşadığınız  tedirginlik sizi kasıyor olabilir, hiç sıkılmayın, azimlisiniz zekanızı kullanırsanız bu yıl size su gibi akıp gidecek ve ne istiyorsanız gerçekleşecek” dedi.

Emine Akkaya, kirada oturan Balıklara, “Ev almak istiyorsanız hazirandan sonra istediğiniz evi alacaksınız” müjdesini verdi.

Bazı Balıkların ise ailesinde çocuk sevinci yaşayacağını belirten Emine Akkaya, ilişkisi olmayan Balık burcuna ise şu tavsiyelerde bulundu; ” Sevgili yalnız Balıklar, onun kaşı bunun gözü derken yalnız kaldınız, biraz da kalp güzelliğine bakın tipe göre insan beğenmeyin” dedi

Astrologdan Balık burcuna sağlık konusunda ise şu uyarı geldi; “Son zamanlarda boyun bölgenizde ağrı olabilir ihmal etmeyin!”.