Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Yengeçlere tavsiye; “Partnerinizin çok üzerine gitmeyin!”

Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Yengeçlere tavsiye; “Partnerinizin çok üzerine gitmeyin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Emine Akkaya youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Akkaya bu hafta Yengeç burcu ile ilgili bakalım neler söyledi? hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu? İşte Akkaya’nın yorumundan dikkat çeken başlıklar;

“Sevgili Yengeçler aslında duygusal hayatınızda ki dalgalanmaları geride bıraktınız, biraz daha huzurlusunuz ancak sert ifadeleriniz var bunları yumuşatmanızı öneriyorum, özellikle partnerinizin çok üzerine gidiyorsunuz, bu da atışmalara neden oluyor,  biraz sakin olmanızı öneririm. Ailede sağlık problemi yaşayan kişiyle ilgili güzel gelişmeler söz konusu,  sağlığına kavuşacak. İşinizde bir yükseliş dönemi başladı sonu çok hayırlı ve aydınlık, bu seneyi daha başarılı ve paralı geçirmek istiyordunuz, hedefinize ulaşacaksınız. Son zamanlarda sık görüşmediğiniz dostlarınızla diyaloğunuz artacak. Boyun fıtığı ve bel ağrılarınız olabilir sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum”