Ana sayfa Sosyal Medya ‘En Popüler Dizi Çifti’ sıralaması değişmiyor! Sen Çal Kapımı yine zirvede!

‘En Popüler Dizi Çifti’ sıralaması değişmiyor! Sen Çal Kapımı yine zirvede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranda izlediğimiz dizilerin günlük reytingleri kaderlerini de belirliyor. Yayınlandığı her bölümle birlikte reytingleri de merak konusu olan diziler, aldıkları puanlara göre ya ekranda kalmaya devam ediyor ya da final yaparak ekran macerası sona eriyor.

Diziler için çıkan bir başka karne daha var, o da sosyal medyadaki konuşulma oranlarına göre oluşuyor. Sosyal medyada konuşulma oranı da dizilerin geleceği için önem taşıyor. Sosyal medyanın dizinin kaderi için baz alınmasa da etkili olduğu tartışılmaz bir gerçek!

'En Popüler Dizi Çifti’ sıralaması değişmiyor! Sen Çal Kapımı yine zirvede! 8

Farkındalık yaratmak, diziye dikkat çekmek için sosyal medya çok etkili bir mecra. Günlük, haftalık, aylık raporlamalar halinde artık dizilerin sosyal medya karneleri de çıkarılıyor. Somera’nın günlük, haftalık, aylık olarak yaptığı ölçümlemeler de dikkatleri çekmekte. Son haftalarda Somera’nın ölçümlerinde dikkat çeken bir başka nokta ise, ’Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler’  sıralamasında bir değişiklik olmaması.

18- 25 Ağustos haftasında da liste değişmedi. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Eda’ ve ‘Serkan’ı Hande Erçel ile Kerem Bürsin 822.003 ileti sayısı ile listenin birinci sırasında yer aldı. İleti sayıları değişse de sıralama önceki  haftayla aynı. Listenin tamamını aşağıda görebilirsiniz;

'En Popüler Dizi Çifti’ sıralaması değişmiyor! Sen Çal Kapımı yine zirvede! 9